Privacyverklaring

HOLY shit. academy biedt diensten aan op het gebied van bewustwording, mindfulness en healing. Daarbij verwerken wij privacygevoelige informatie, ook wel persoonsgegevens genoemd. HOLY shit. academy acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Privacyverklaring

HOLY shit. Academy is een online leeromgeving met leermodules over holistisch leven. Dit uit zich in zeer uiteenlopende onderwerpen. Wanneer je deze leeromgeving gebruikt, verkrijgen wij hierbij privacygevoelige informatie, ook wel persoonsgegevens genoemd. De HOLY shit. Academy gaat met de grootst mogelijke zorg om met deze gegevens en beveiligt deze tegen diefstal van derden.

Bij de verwerking van deze gevoelige gegevens houden wij ons aan de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden zoals hier benoemd;
  • de verzameling van persoonsgegevens bewaren zolang dit naar de aard en de inhoud van deze gegevens nodig is;
  • je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin dit is vereist;
  • respecteren wanneer jij je toestemming tot verwerking van je persoonsgegevens wilt intrekken;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • je de mogelijkheid bieden je persoonsgegevens bij ons op te vragen, te corrigeren of te verwijderen.

Wanneer je deze privacyverklaring goed doorneemt, leer je welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Gebruik van persoonsgegevens

Je laat bepaalde gegevens bij ons achter door ze ons zelf te verstrekken en/of door gebruik te maken van onze diensten. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de uitvoering van de overeenkomst, de wettelijke verplichting, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Beroep
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch

Doeleinden

Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • om je inschrijving te verwerken en je te informeren over het verloop daarvan;
  • om met je te communiceren door middel van het verzenden van elektronische nieuwsbrieven en/of post;
  • om je vragen te beantwoorden via social media, e-mail, per post of telefonisch;
  • om de hiervoor benodigde gegevens op te nemen in ons boekhoudsysteem t.b.v. de facturering;

Beveiligen en bewaren

HOLY shit. Academy neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt alle mogelijke maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@holyshit.academy. Daarnaast bewaren wij je gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

Verstrekking aan derden

Je gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt. Wij zullen ze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met organisaties die je gegevens verwerken in onze opdracht sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van je gegevens. Daarnaast zijn op onze website social media buttonsopgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op andere websites, die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Contactformulier en nieuwsbrief

Wij versturen een (doorgaans maandelijkse) nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden informeren over onze diensten en aanverwante onderwerpen. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Alleen je voor- en achternaam en e-mailadres worden met je expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Dit kan middels het zelf rechtstreeks inschrijven via de website. Als je een contactformulier, intakeformulier of aanmeldingsformulier op de website invult of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Indien je contact opneemt via de website, geef je daarmee toestemming je e-mailadres toe te voegen aan de mailinglist.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door HOLY shit. Academy en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om jouw persoonsgegevens waarover wij beschikken in een computerbestand naar jou of een andere door jou genoemde organisatie te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@holyshit.academy. Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Mocht je er toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in deze privacyverklaring


Wij behouden het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. We raden je aan om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 26-02-2021.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die een website op je computer, tablet of mobiele telefoon plaatst op het moment dat je de website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over jouw websitebezoek opgeslagen. Met het plaatsen van cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Door het gebruik van cookies kan een website je herkennen bij een volgend bezoek aan de website. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je niet telkens opnieuw wilt inloggen bij een nieuw bezoek aan de website. HOLY shit. Academy maakt gebruik van de volgende cookies:

Functionele cookies
Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Functionele cookies zorgen ervoor dat je ingelogd kunt blijven tijdens je bezoek aan de website. Ook zorgen ze ervoor dat producten in je winkelmandje bewaard blijven wanneer je iets wilt kopen in onze webshop.

Cookies om bezoek te meten
Analytische cookies stellen ons in staat om het websitebezoek te meten. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze website wordt gebruikt, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina’s het meest worden bezocht. Hierdoor weten we welke websiteonderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. We analyseren en verbeteren de website continu om de ervaring voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken. De statistieken die we verzamelen, kunnen we niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden dus altijd anoniem gebruikt. We maken gebruik van Adobe Analytics en Google Analytics om inzichten te verkrijgen uit de data. De analytische cookies plaatsen we altijd bij een bezoek aan onze website.

Analytische cookies verzamelen onder andere de volgende gegevens:

  • Het aantal bezoekers op onze webpagina’s.
  • De duur van het bezoek.
  • De uitgevoerde zoekopdrachten op de website.
  • Gegevens over je browser en apparaat waarmee je onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte.
  • De manier waarop je op onze website terecht bent gekomen, bijvoorbeeld of je op een van onze advertenties hebt geklikt of op een link in een e-mail.
  • Enkele anonieme gegevens die je hebt ingevuld in een formulier.
  • Items die je hebt aangeschaft of toegevoegd aan het winkelwagentje op de website.
  • Voor meer informatie over wat Adobe en Google met de verzamelde gegevens doen, verwijzen we naar de privacyverklaringen van Adobe en Google. Deze verklaringen kunnen regelmatig wijzigen.

Wij verstrekken de door jouw ingevulde persoonlijke gegevens (zoals naam, adres, BSN, telefoonnummer) nooit aan Adobe of Google.

Cookies voor social-media-integratie
Via onze website kun je video’s en andere content delen via een button op je eigen sociale netwerken. Voor het functioneren van deze buttons plaatsen socialmediabedrijven – zoals Twitter, Facebook, YouTube en Google – cookies, zodat ze jou kunnen herkennen wanneer je bent ingelogd op dat sociale netwerk. Zij verzamelen daarbij gegevens over de pagina die je deelt. Voor meer informatie over de gegevens die socialmediabedrijven verzamelen, verwijzen wij naar de privacyverklaringen van deze bedrijven (deze kunnen regelmatig wijzigen):

Facebook
Instagram

Je kunt er ook voor kiezen om via je browser het plaatsen van cookies te blokkeren. Blokkeer je alle cookies, dan zouden websites minder goed kunnen werken. Het is beter om alleen de ongewenste cookies selectief uit te schakelen. Dit kun je doen in je browser bij de instellingen. Hiermee blokkeer je ook meteen de cookies van andere websites die je bezoekt.

Liever geen cookies van onze website? Dan kun je ervoor kiezen onze site niet te gebruiken. Heb je onze cookies eerder geaccepteerd, dan krijg je deze melding niet meer te zien en zal je eerst onze cookies moeten verwijderen.

Contactgegevens

Voor vragen over ons privacybeleid kun je contact opnemen via onderstaand adres:

HOLY shit. Academy
Poststraat 15
6436 CJ Amstenrade

+31 628142984
info@holyshit.academy